Bild6

Om oss

Est. 2021

En oas för dig som gillar mat
- särskilt karibisk mat

Efter mer än 10 år i festfixeri- och restaurangbranschen, bland annat från Fåfängan och Mosebacke, har Kennis och David skapat en oas för dig som gillar mat – särskilt karibisk mat. Restaurangen hette tidigare Burgeria men har under 2022 bytt namn till “Island Hoppers” och förfinat konceptet med ett nu ännu större fokus på just karibisk mat.

Kennis kommer från Trinidad och David från Tobago och tillsammans har de kombinerat smaker från regionen för att skapa en autentisk upplevelse. 

Förutom maten och smakerna är samvaron och den sköna karibiska stämningen i fokus. En måltid hos oss ska göra dig glad och fylla dig med mättnad och tillfredsställelse! 
 

IMG_1078

Historia

2021 - 2022

Start

Kennis Commissiong och David Amann drev tidigare Burgeria som från början hade fokus på pizza och hamburgare. Med deras starka anknytningar till Trinidad och Tobago ville de ta skifta fokus och erbjuda en varm och härlig plats för lokalborna att ta en smakresa till Karibien. 

2022

Öppning

De två passionerade kockarna väljer att sadla om för att sprida karibisk matglädje i Hägersten nära Aspudden, Midsommarkransen och Vinterviken. Målet är att kunna erbjuda lokalbor, barnfamiljer och nyfikna i Stockholmsområdet en ny upplevelse inom det karibiska köket, något utöver det vanliga.

2022-

Nutid

Idag är det karibiska köket ett nytt spännande segment på den svenska krogscenen. Kennis och David beskriver det som en fusion mellan afrikansk och indisk matlagning med inslag av spanska smaker, och framförallt består det av många kryddor inspirerade från det karibiska köket. Upplev en färgstark matupplevelse som kommer sitta kvar i minnet länge.

Öppettider

  1. mån - tis
  2. ons - tor
  3. fre
  4. lör
  5. sön

Följ oss